U drugom kolu ABA 2 lige košarkaši iz grada na Moravi putuju na megdan ekipi MZT Skoplje (sreda, 19 časova).

Nakon poraza u Čačku od ekipe Spars izabranike trenera Jovice Arsića očekuje novo veliko iskušenje. Naime, MZT je u prvom duelu ubedljivo slavio nad slovenačkim Heliosom, stavljajući do znanja rivalima da u Skoplju niko neće moći da se šepuri.

Dakle, posao Čačnima neće biti ni malo lak. Ipak, ako neko zna kako je igrati važne i zahtevne utakmice pred mnoštvom gledalaca, onda je to Borac.

Strateg čačanske ekipe Jovica Arsić veruje da će njegov tim poboljšati segmente igre koji su zakazali u prošlom susretu.

,,Očekujem da ćemo u duelu protiv ekipe MZT igrati bolje nego što je to bio slučaj pre nedelju dana u Čačku. Manje-više poraz sam po sebi nije toliki problem, već način na koji smo igrali protiv Sparsa. Nismo bili onakvi kakvi umemo i moramo da budemo.Loše smo skakali, šut nas je slabo služio, što inače nije karakteristično za Borac”, reči su šefa struke.

Svakako, treba očekivati da će utakmica u Skoplju biti prava košarkaška poslastica.

,,Nadam se da ćemo u duelu u Skoplju šutirati bolje za tri poena. Zbog stila igre koji MZT gaji verujem da će utakmica biti sa velikim brojem poena. Očekujem brzu igru, a ostaje nada da ćemo mi igrati daleko bolje nego što je to bio slučaj u prvom kolu”, dodao je Jovica Arsić.

Najbolji igrač Borca u prvoj rundi, Radovan Đoković, naglašava da je poraz od Sparsa bio neočekivan.

,,Svi u timu imamo želju da se iskupimo za poraz od Sparsa. Takav razvoj događaja nismo očekivali, igrali smo kod kuće, pred našom publikom, gde uvek važimo za favorite”, kazao je bek Borca.

Takođe, igrač čačanske ekipe upozorava na kvalitet ekipe MZT. Ipak, veruje da njegov tim može do pobede u Skoplju.

,,Sada idemo na megdan ekipi MZT, koja slovi za jednu od najkvalitetnijih u ligi. U rosteru ima puno igrača sa ozbiljnim karijerama i ulogama u ABA 1 timovima. Mi idemo sa namerom da pobedimo, a nadam se da ćemo se kući vratiti sa dva važna boda”, završio je Radovan Đoković.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here