Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Parezanović: Boško Obradović živi u iluzijama, žao mi je što moram da mu "srušim sneška"

post-title


Saopštenje Marka Parezanovića, narodnog poslanika i poverenika GrO SNS Čačak

- Boško Obradović živi u iluzijama i snovima u kojima je ubedio sebe da je mnogo lep i pametan, kao stvoren za lidera i revolucionara. U realnosti je jedan običan diletant, zakasneli pubertetlija, sa jako malo znanja i ekstremno mnogo arogancije i bezobrazluka.

Toliko arogancije i bezobrazluka poseduje, da u svoje iluzije i snove ubeđuje i čitavu javnost, smatrajući da su građani Čačka toliko blesavi da ne umeju da čitaju i razumeju najosnovnije cifre i brojke. Laž je da Boško Obradović voli da priča o rezultatima izbora, jer od te teme ima ozbiljne političke traume. Simpatično je kako se Obradović seća izbora 2016. godine, na kojima je inače SNS ubedljivo pobedila, a ne seća se nijednih izbora nakon toga.

1. Boško Obradović je 2017. godine bio kandidat za predsednika Srbije i pored agresivne i duge kampanje osvojio je 2.3%.

2. Boško Obradović je u svom rodnom gradu zauzeo peto mesto, a više glasova od njega u Čačku osvojio je Beli Preletačević. Aleksandar Vučić osvojio je 27 500 glasova što je istorijski rezultat u Čačku.

3. U rodnom selu Vranići Obradović je osvojio 3 puta manje glasova nego Aleksandar Vučić.

4. Izgubio je i u birackoj jedinici u kojoj je živeo pre nego što je promenio adresu, kao i u biračkoj jedinici kojoj sada pripada.

5. Pobedio je u 0 od 104 biračke jedinice u gradu Čačku na predsedničkim izborima.

6. U koaliciji sa Dosta je bilo u Beogradu, dok je ubeđivao građane da Đilas nikad ne treba da se vrati na vlast, osvojio je oko 3%.

Možda je Obradović sve ove poraze i koalicije zaboravio, ali Čačani nisu. Žao mi je što sam morao da mu "srušim sneška", ali nema potrebe da nam priča bajke o nekakvom uporištu opozicije u Čačku jer u svom selu ne može da pobedi.

I za kraj samo želim da kažem da mlade iz Čačka neće oterati "Milunov" start ap centar, oterali su ih Đilas, Jeremić i Demokratska stranka, jer za 12 godina nisu izgradili auto put, industrijske zone, nove fabrike, pa ni taj zatvoren bazen o kome toliko govore, navodi se u saopštenju koje je stiglo u našu redakciju.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar