Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



SUĐENjE MAJKI I ĆERKI ZA DILOVANjE: Sumnjiče se da su organizovale transport droge, negirale krivicu

post-title


Počelo suđenje Svetlani i Ani Popadić iz Čačka, zbog 27 kilograma skanka pronađenih u automobilu u kom su bili sveštenik Milan Jordović (41) i bivši veroučitelj Zoran Marinković (42)

Svetlana Popadić (na slici levo) i njena ćerka Ana (24), koje se terete da su organizovale transport 27 kilograma skanka pronađenog u automobilu u kojima su bili sveštenik Milan Jordović Jordo (41) i bivši veroučitelj Zoran Marinković (42), na suđenju održanom u sredu u čačanskom sudu u potpunosti su negirale krivično delo.

Posle završenog pretresa, sud je odlučio da Svetlanu Popadić pusti iz pritvora i odredio joj kućni pritvor. Njena ćerka brani se sa slobode. Obe se, inače, sumnjiče da su bile "mozgovi" ove male kriminalne organizacije.

Osim 27 kilograma skanka u vozilu sveštenika, policija je prilikom pretresa stana optuženih pronašla i 1.035 američkih dolara, 280 evra, 28.060 dinara, 50 kanadskih dolara, 70 konvertibilnih maraka i 40 švedskih kruna, za koje se sumnja da su stečeni prodajom droge. Oduzeto je i šest automobila.

Sveštenik Jordović se nagodio sa tužilaštvom da u zamenu za kaznu od godinu dana kućnog zatvora uz elektronski nadzor otkrije ko stoji iza ovog šverca narkotika, pa su otkrivene majka i ćerka Popadić

Jordović i Marinković uhapšeni prilikom kontrole "pasata" u kojem je nađena droga. Policija je bila zatečena kad je ustanovila da je za volanom sveštenik, jer Jordović nije bio u mantiji. Ali još veći šok bio je kad je otkriven bivši veroučitelj, koji je bio obučen u žensku garderobu.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar