Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



JKP obeležilo Dečiju nedelju

post-title


Mališani Predškolske ustanove „Sunce“ posetili su danas Javno komunalno preduzeće u okviru Dečije nedelje. Ugostio ih je direktor ovog preduzeća Ivan Lazić, koji je zajedno sa njima išao u obilazak pogona. Nakon vožnje u kamionima i bageru, mališani su druženje nastavili sa Ljubicom.

U pogonu decu su čekali bager, kamioni, cisterna i valjak. Oduševljeno su se vozili u svim vozilima, a vrhunac oduševljenja bila je vožnja bagera. Zaposleni u preduzeću su se trudili da mališani zaista uživaju u ovom danu i posvetili su im maksimalno pažnju. Pored mašina zaposleni su deci pokazali aparat za elektrofuziono zavarivanje, sitan alat, maske za ličnu zaštitnu opremu radnika, opasače kao i drugu prateću opremu. Takođe, radnik u punoj opremi sa šlemom, antifonom i vizirom, posebnim cipelama i posebnim odelom demonstrirao je rad trimera i duvaljke za duvanje lišća. Nagon obilaska pogona u kom su uživali, mališane je u upravnoj zgradi čekala Ljubica.

Pošto su od dolaska u JKP stalno postavljali pitanja vezana za Ljubicu, njeno pojavljivanje izazvalo je pravo oduševljenje. Ljubica se sa njima fotografisala, igrala, ali i razgovarala o selektivnom odlaganju otpada. Druženje je bilo jako zanimljivo, a na kraju Ljubica je dečici podelila prigodne poklone uz dogovor da u Javno komunalno preduzeće mogu uvek da dođu i da se druže kako sa njom, tako i sa ostalim zaposlenima.

 


Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar