Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Veliki izazov pred igračima Čačka 94! U okviru Kupa Srbije stiže Sloboda

post-title


U trećem kolu Kupa Srbije košarkaši Čačka 94 imaće priliku da ukrste koplja sa Slobodom (ponedeljak, 17:30, Hala sportova u Atenici).

Da se ukratko podsetimo putešestvija čačanske ekipe kroz Kup. Prvo je savladan Radnički iz Kragujevca (84:70), a zatim Crnokosa iz Kosjerića (105:98). Ipak, sada će posao biti unekoliko teži.

Ovaj susret biće lepa prilika za igrače iz grada na Moravi da odmere svoju snagu sa ekipom koja učestvuje u KLS ligi, najprestižnijem košarkaškom takmičenju u Srbiji.

Na drugoj strani, Užičani će želeti da se osvete jednoj čačanskoj ekipi za nedavni poraz od druge. Naime, u subotu su momci sa Đetinje pretrpeli poraz kod kuće od Borca (82:93).

Summa summarum, nema sumnje da će čačanska publika imati priliku da gleda jednu zanimljivu košarkašku predstavu.

Strateg Čačka 94 Zoran Stefanović naglašava da će duel protiv Slobode biti izuzetno zahtevan za njegov tim.

,,Svakako da nas očekuje teška utakmica protiv Slobode. To je ekipa koja se nalazi dva ranga iznad nas. Ovaj meč dolazi dva dana nakon izuzetno naporne utamice protiv Priboja, koju smo izgubili. Tada su se neki igrači dobro potrošili, pa je ekipa iscrpljena. Dva dana je malo za oporavak. Ipak, verujem da ćemo se dostojno

suprostaviti učesniku KLS lige. Dodao bih još da je nama liga prioritet, kup je tu više stvar prestiža“ reči su trenera Stefanovića.

Jedan od najiskusnijih u redovima čačanske ekipe Nemanja Zimonjić napominje da će Čačak 94 iskoristiti priliku za pobedu ako se bude ukazala.

,,U ponedeljak nas očekuje duel sa Slobodom. To će biti sjajna prilika da odmerimo snagu protiv jedne prvoligaške ekipe. Naravno, kao i uvek, mi ćemo dati sve od sebe, pa ako nam se bude ukazala šansa pokušaćemo da pobedimo, što bi bilo zaista sjajno. Takođe, to bi nam ulilo dobru dozu samopouzdanja za nastavak sezone”, kazao je Zimonjić još dodavši.

,,Pozvao bih sve ljubitelje košarke u Čačku, kojih naravno ima prilično, da dođu i podrže naš tim u istorijskoj utakmici protiv KLS ekipe”, zaključio je Nemanja Zimonjić.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar