Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Nikola Tripković: Kad postigneš het - trik…

post-title


Dete planskog embarga na uvoz fudbalera u redove Zebri, za Mozzart Sport govori o sinoćnjoj goleadi protiv Žarkova.

Tačno tri plotuna za Borac sinoć je sam ispalio Nikola Tripković. Bilo je to dovoljno, ne samo za pobedu Čačana od 3:1, nego i za razgovor s povodom, budući da het-trik kod mladih igrača znači vodu u uši, ili vetar u leđa, kako se kod koga taj uspeh primi naravno.

“Meni je vetar u leđa još prošle godine protiv Javora dunuo Vladimir Stanisavljević. Verovao je u nas mlade igrače, izveo nas s male na veliku scenu i pružio nam šansu. Tada smo bili zbunjeni, ali grč lagano popušta. Iz utakmice u utakmicu smo sve uigraniji, tako da sada znamo, i zahvalni smo na poverenju ukazanom od strane direktora kluba Ivana Stevanovića, i predsednika Predraga Teofilovića koji su nam prošle godine poručili da smo upravo mi ti na kojima lopta kraj Morave ostaje”, kaže za Mozzart Sport Tripković.

Kako je bilo sinoć, pitali smo fudbalera koji broji tek 20 godina?

“Čudno, a ujedno i očekivano. Trener je mene i Bogićevića spremao, odnosno ostavljao nakon treninga da vežbamo jedanaesterce. Sinoć, kao i protiv Javora, ja sam trebao da budem egzekutor najstrože kazne. Dao sam taj gol, a onda je usledio drugi nakon prodora Fićovića, i treći posle kornera, mislim u 47. minutu”, priča u dahu Tripković, za koga smo takođe čuli da je kao omladinac postigao još tri het-trika.

“Tačno je, ima nešto u tome, možda smo sada samo malo zreliji mi sami, kao i konkurencija u kojoj igramo. Biće to verujem i bolje, pošto je naša omladinska škola pogon iz koga sve počinje”, zaključio je Tripković, na šta se mora dodati da u Čačku trenutno vlada ciljani embargo na uvoz fudbalera.

FK Borac to pokriva svojom omladinskom školom, pa je jedino pitanje ko će sledeći iskočiti u prvi plan iz stroja koga u ovom trenutku čine Tripković, Fićović, Filipović, Sekulić, Šutić, Urošević, Ilić, Nedeljković i Pavle Obradović…



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar