Gradonačelnik Čačka Milun Todorović, rekao je da bi danas trebalo da počne sanacija nosećih stubova na vijaduktu, koji su prethodnih dana oštećeni i zbog čega je obustavljen saobraćaj.

Todorović je izjavio da je tokom pre podneva imao sastanak sa predstavnicima preduzeća Štrabak i nadzornim organom.

On je izrazio nadu da će za vikend biti postavljene oplate oko stubova, a da će se od ponedeljka normalizovati saobraćaj preko vijadukta.

Podsetio da je potpuna obustava saobraćaja preko vijadukta bilo prvobitno rešenje Javnog preduzeća Putevi Srbije, na šta Grad i policija nisu pristali.

“Posle mesec dana dobili smo saglasnost da bude naizmenično propuštanje preko vijadukta, a da se deo saobraćaja iz pravca Beograda odvija i kroz Kulinovce. Siguran sam da će i ovog puta, kao i do sada Putevi Srbije izaći u susret gradu Čačku i da će se sanirati sve saobraćajnice koje budu bile oštećene”, rekao je Todorović.

Prema njegovim rečima, od početka radova oštećenja su nastala na ulicama u Kulinovcima, Radenka Janjića i Dragiše Mišovića, ali da će zbog privremenog zatvaranja vijadukta, doći do oštećenja i saobraćajnica kroz centar grada.

Media portal

1 KOMENTAR

  1. Ima da iskasape svaku ulicu, prvo ce da iskopaju rupe, a za mesec ili dva ce doci da ih popune, ovo je stvarno bruka i sramota grada, katastrofa najblaze receno. Ja ne mogu da verujem da im nije palo na pamet, trebalo je samo postaviti semafor kod masinske i pustiti saobracaj pored vijadukta.
    Centar grada ima da lici na minsko polje, a da ne pricam o sporednim ulicama kojima sad prolaze sleperi, autobusi, bageri i ostala teretna vozila.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here