Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



U SREDU SVI U HRAM KOŠARKE: Košarkaši Borca dočekuju favorizovanu Primorsku

post-title


U 4. kolu ABA 2 lige košarkaše Borca očekuje izuzetno zahtevan duel protiv neporažene ekipe Sikst Primorske (sreda, 20 časova).

Odlični organizator igre Nikola Kočović napominje da se Borac nalazi u pozitivnom ritmu zbog tri vezane pobede.

,,S obzirom da smo ušli u dobar ritam nakon tri vezane pobede, od kojih je jedna u ABA 2 ligi, puni samopouzdanja, motiva i želje dočekujemo naredni duel potiv Sikst Primorske. Želimo da nastavimo niz trijumfa koji smo započeli u Užicu”, kazao je Kočović odmah se nadovezavši.

,,Sikst Primorska je jedna od najkvalitetnijih ekipa u ligi. Verujem da neću pogrešiti ako kažem da imaju najviše izgleda da osvoje prvo mesto. Imamo veliko poštovanje prema takvom sastavu. Ipak, dolaze kod nas, u halu kraj Morave, gde imamo imperative pobede”.

Ipak, Nikola Kočović smatra da Borac ima rešenje za igru rivala. ,,Fokusirani smo na sledeći meč, i verujem da možemo da odigramo dobro protiv kvalitetnog protivnika. Naravno, biće teško, to je svima jasno”. 

Razume se, pomoć frenetične čačanske publike biće od nemerljivog značaja u okršaju sa silnim protivnikom. ,,Pozivam Čačane da u sredu podrže sav naš rad i trud koji ulažemo. Verujem da uz gromko navijanje sa tribina možemo ostvariti veliku pobedu u ABA 2 ligi”, zaključio je bek Borca.

Kao što je poznato, ulaznice za mečeve u okviru ABA 2 lige koštaju 300 dinara za odrasle, a 150 za đake. KK Borac/Nikola Minović



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar