Saopštenje predsednika Skupštine grada Čačka, Igora Trifunovića

– Svedoci smo sve učestalijih napada na gradonačelnika Čačka od strane neostvarenih političara u pokušaju, raznih plaćenih i instruisanih formalnih i neformalnih grupa a sada i takozvanih anonimnih „aktivista“. Tobože se pitaju „Ko je ovaj čovek?“, misleći na Miluna Todorovića, iznoseći pritom gnusne neistine o njemu i obmanjujući građane Čačka.

Nema tu nikavih anononimnih! Dobro je poznato ko i zašto ovo radi.

Pokušaj umanjivanja svega onog što je do sada u Čačku urađeno a što je građanima dobro poznato, predstavlja totalnu političku nemoć i bezidejnost!

Takozvani „Savez za Srbiju“ pokušava istom metodologijim kojom napada predsenika države, da udari i na prvog čoveka grada Čačka jer drugačije ne zna i ne ume! Teorije zavere i izazivanje sumnje u sve ono što je urađeno je nasleđe iz njihovog vremena jer ne mogu da prihvate da su ta vremena prošla i da je danas sve što se radi i odlučuje totalno transparentno i dostupno javnosti.

Rukovodstvo grada Čačka na čelu sa gradonačelnikom Todorovićem u skladu sa politikom vlade, za sav svoj rad odgovara građanima i polaže račune svakodnevno putem gradskih medija, prenosa zasedanja, izveštaja sa sednica , konferencija za medije i uvek je spremno da odgovara na svako pitanje.

Ovakav način štampanja i deljenja propagandnog materijala je već dobro poznat sistem beskrupuloznog pokušaja političkog obračuna i najeftiniji vid kukavičke borbe jer se kriju iza takozvanih anonimnih aktivista.

Kada nemate nikakav argument za skupštinskom govornicom i nikakav konkretan i dobronameran predlog onda to pokušate pa pretvorte u fizičko-obračunski performans. Kada vam ni to ne prolazi onda pravite ovakve „anonimne“ faljere. Šta je sledeće možemo samo da pogađamo…

Ta ista gospoda iz te „Banana“ koalicije totalno suprotih političkih ideala i uverenja, skupila se sa samo jednim ciljem, da pljuje i blati vladajuću stranku , ali dela govore više od reči a iza nas ostaju dela. Zar sami ne vide da im narod ništa ne veruje , izgubili su 10.000 glasova na poslednjim izborima ,zar to nije dokaz da odlaze u zaborav!

Srpska napredna stranka nikad ništa nije i neće raditi „ispod žita“ i kriti se iza nekih anonimnih „kritičara“. Sve što radimo javno objaljujemo inofrmišemo i što je najvažnije SLUŠAMO narod, za raziku od vas gosopdo „banana“ opozicijo!

To to što radite je produkt vašeg nerada i dokonosti!

Sve što je SNS u Čačku uradio od kada je dobio većinski mandat, na čelu sa gradonačelnikom Milunom Todorovićem, možete videti u industrijskim zonama , u selima kao i u samom gradu.

To je ono što je bitno i konkretno! Gosopodo nalogodavci izrade flajera!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here