Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Kome smeta Milun Todorović?

post-title


Saopštenje PUPS-a prenosimo u celosti.

- Komunalna infrastruktura je prepoznatljiva na svakom koraku bilo da se radi o gradu bilo da se radi o selu. Sve je ovo nastalo po dolasku Miluna Todorovića za gradonačelnika grada Čačka i to u vremenu nakon katastrofalnog urušavanja i nestanka mnogih moćnih preduzeća, sa gubitkom nekoliko hiljada radnih mesta. Onaj ko se bavi flajerima i širi neistine i mržnju među građanima mora da zna da ne napada samo gradonačelnika nego celokupnu vlast grada Čačka okupljenu u koaliciju oko SNS-a. PUPS koji predstavlja preko 30.000 penzionera u Skupštini grada Čačka zahvaljujući Todoroviću ostvario je mnoge ciljeve iz koalicionog sporazuma. Formirano je šest klubova za stara lica, obezbeđen besplatan prevoz za starija lica od 65 godina i ostale socijalne kategorije.

Zahvaljujući gradonačelniku Todoroviću PUPS-u je omogućeno da veoma odgovorno vodi socijalnu politiku grada kao što je terenska usluga bolesnim i starim licima, lični pratioci dece u razvoju u 90 porodica, personalna asistencija za invalidna lica i mnoge druge usluge.

Radi se i na otvaranju dnevnog boravka za stara lica gde će grad obezbediti neophodna sredstva i prostor. Sve su ovo aktivnosti koje PUPS sprovodi uz izuzetnu i vrlo korektnu saradnju sa gradonačelnikom Todorovićem.

Velika je sramota zbog dosada neviđene kampanje koja se vodi protiv jednog izuzetno aktivnog i požrtvovanog gradonačelnika, mi iz PUPS-a smo sigurni da je Todorović jedan od najkvalitetnijih kadrovskih rešenja koje je grad imao da ponudi u poslednjih 30 godina.

Strašno je ponižavajuće i kriminalno pisanje određenih medija usmerenih protiv jednog čoveka sa namerom da uruše njegov kredibilitet i unize sve što je uspeo da postigne od početka mandata. Nekoliko puta je to opozicija radila i za Skupštinskom govornicom, njima ništa ne valja. Mi iz Partije PUPS-a pozivamo građane a posebno penzionere da ne nasedaju na neistine i laži koje su plasirane unazad nekoliko meseci od strane neznanih patriota svog Grada. Moramo mi koji smo najstarija populacija da upozorimo te patriote, da se bave više izgradnjom i očuvanjem svog grada kako bi sačuvali i ulepšali život građana Čačka. Mi iz PUPS-a postavljamo opravdano pitanje: Kome smeta Todorović?”

Predsednik GrO PUPS-a Čačak Ilo Mihajlovski



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar