Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



UTP "Morava" d.o.o. učesnik na WESTM 2018. Exhibition&Conference

post-title


Na događaju organizovanom u hotelu Hyatt Regency učestvuje 97 izlagača iz zemlje i inostranstva.

Menadžer hotela Livade, Mihailo Topalović naglašava važnost prezentovanja hotelske ponude na ovakvim događajima.

[caption id="" align="alignnone" width="960"] Mihailo Topalović, menadžer hotela Livade***[/caption]

"Danas smo na B2B sastancima, predstavnicima turističkih agencija iz zemlje i inostranstva, prezentovali ponudu naše firme, koja u svom sastavu ima 10 reprezentativnih objekata. Akcenat u pregovorima stavili smo na hotelsku ponudu namenjenu individualnim gostima, organizovanim grupama gostiju i naravno ponudu za organizovanje konferencija u našim hotelima. Nadamo se da će današnji sastanci za rezultat doneti uspešnu poslovnom saradnjom sa turističkim agencijama i regrutovanje većeg broja domaćih i stranih gostiju".

Menadžer hotela Kole, Goran Jovanović ističe da je praćenje inovativnih trendova u oblasti hotelijerstva najvažniji segment za ostvarivanje dobrih rezultata.

[caption id="" align="alignnone" width="960"] Goran Jovanović, menadžer hotela Kole***[/caption]

"Turističke agencije imaju jasne zahteve o potrebama gostiju kada je u pitanju organizovanje konferencijskih ili kongresnih događaja. Takođe, za organizovane turističke grupe, važi trend kraći boravak u traženoj destinaciji uz određen broj obilazaka atraktivnih turističkih lokaliteta. Obzirom da u sastavu našeg brenda UTP "Morava" d.o.o. posluju reprezentativni hoteli sa profesionalnim i ljubaznim osobljem, sigurni smo da ćemo i dalje uspešno ispunjavati zahteve naših gostiju".

Učesnici iz UTP "Morava" d.o.o kažu da je bitno aktivo učestvovanje na događajima ove vrste, kao i na sajmovima turizma, turističkim berzama i konferencijama iz ove delatnosti. Na ovaj način uspešno promovišemo ponudu naše firme, održavmo i unapređujemo saradnju sa sadašnjim saradnicima, stičemo nove kontakte, uspostavljamo saradnju sa novim partnerima, stičemo nova znanja iz oblasti hoteskog poslovanja.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar