Kompanija NIS objavila je rezultate konkursa u okviru programa “Zajednici zajedno”.

Uz podršku grada Čačka, Sportski centar Mladost dobio je sredstva za izgradnju novog dečjeg igrališta u gradskom parku, kao i sistema za automatsko zalivanje u gradskom parku.

– Ovo je četvrti projekat naše ustanove koji je dobio podršku Kompanije NIS. Podsećam da smo kroz program ”Zajednici zajedno” do sada uredili deo leve obale Morave na gradskoj plaži, ogradili kompleks Gradskog stadiona i izgradili dečje igralište i teretanu na Ljubić keju. Smatrali smo da treba da se aktivno uključimo u rekonstrukciju igrališta u Gradskom parku. Uostalom, izgradnja dečjeg igrališta na Ljubić keju se pokazala kao pun pogodak, pa smatram da će Čačani koji su u velikom broju podržali ovu našu ideju biti zadovoljni njenom realizacijom. Mislim da Gradski park uz prostor naše ustanove predstavlja pravu oazu mira i zdravlja u Čačku i da svi treba da uložimo napor da ga pre svega sačuvamo, ali i unapređujemo iz godine u godinu – rekao je direktor SC Mladost Miloš Stevanić.

Realizacija prve faze projekta koja podrazumeva izgradnju dečjeg igrališta bi trebala da bude do kraja ove, dok bi rekonstrukcija sistema za zalivanje bila urađena u prvim mesecima naredne godine. Uz veliki broj naših sugrađana koji su kroz razne ankete podržali ovaj projekat, velika podrška je stigla i od rukovodstva grada koje je očigledno u Sportskom centru Mladost prepoznalo pravog partnera u realizaciji jedinog i osnovnog cilja – unapređenja uslova za svakodnevno bavljenje sportom i rekreacijom, a samim tim i zdravijim načinom života Čačana svih uzrasta.

1 KOMENTAR

  1. Čuvar da se angažuje, video nadzor i sve što ide uz to.. Inače, džaba sve.. Biće demolirano u kratkom roku, kao i sve što je do sada urađeno.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here