Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Učenici Ekonomske škole posetili Narodnu banku Srbije i Coca colu

post-title


Učenici četvrte godine Ekonomske škole iz Čačka, smera bankarski službenik i izabrani nagrađeni učenici drugih odeljenja, posetili su u utorak, 23. oktobra muzej Narodne banke Srbije i kompaniju Koka Kola.

Tokom ovog izleta u prestonicu, učenici su bili u mogućnosti da vide muzej NBS gde su im stručni kustosi objasnili sve o istoriji novca u našoj zemlji, a pokazali su im brojne video zanimljivosti vezane za monetarnu istoriju zemlje.

Ono što je učenicima bilo posebno zanimljivo je što su dobili novčanicu sa njihovim likom koja je izrađena na licu mesta. Nakon posete NBS i slobodnog vremena koje su učenici imali, nastavilo se ka Zemunu gde je posećena fabrika Kola Kola. U fabrici su dočekani od strane nekoliko mladih i ljubaznih ljudi koji su učenicima omogućili da čuju sve o mogućnostima koje Koka Kola nudi za zapošljenje mladim ljudima.

Pored predavanja na tu temu, učenici su posetili jedan deo proizvodnog pogona ove kompanije gde su se upoznali sa tehnologijom prerade ali i organizaciom proizvodnog procesa, tako da su iz prve ruke imali uvid kako „iznutra“ izgleda i funkcioniše jedna moderna i svetska kompanija.

- Svi učenici sa izleta u Beograd nose pozitivne utiske gde su pored odmora od svakodnevnice mogli i da steknu neka nova znanja koja nisu u prilici da čuju svaki dan, ističu profesori koju su vodili učenike.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar