Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Čačak 94 ide na megdan Studentu iz Bajine Bašte

post-title


Košarkaši Čačka 94 u 4. kolu Prve muške regionalne lige – Zapad putuju na okršaj ekipi Student u Bajinu Baštu (nedelja, 18 časova).

U prošlom kolu igrači iz grada na Moravi ostvarili su prvu, istorijsku pobedu u pomenutom takmičenju. Tada su Čačani, predvođeni veoma raspoloženim Nemanjom Zimonjićem i Momčilom Azanjcem slavili u duelu sa Radničkim iz Valjeva (91:81).

Ali ta pobeda je arhivirana, a tim se okreće narednom protivniku. KK Student u dosadašnjem delu šampionata nema ni jednu pobedu. Ipak, baš zbog tog podatka valja biti obazriv, jer će domaćin sigurno želeti da prekine negativan niz. Ipak, ako Čačak 94 ponovi pominjani meč protiv Radničkog, to će Studentu biti Sizifov posao.

Strateg čačanske ekipe Zoran Stefanović ističe značaj pobede nad Radničkim u minuloj rundi.

,,Istorijska pobeda je iza nas. Taj trijumf, prvi u Prvoj muškoj regionalnoj ligi – Zapad daje podstrek pred nastavak sezone”, kazao je Stefanović odmah dodavši. ,,Pred klubom je težak raspored. Imamo tri gostovanja u prva četiri kola, uključujući tu i naredni meč u Bajinoj Bašti. Sve je to za ekipu veoma naporno, pogotovo ako se ima u vidu da su svi timovi u grupi kvalitetni. Eto, Priboj i Klik već imaju po tri pobede”.

U nedelju će Čačak 94 imati priliku da u Bajinoj Bašti nastavi da trijumfuje.

,,Naš naredni protivnik ima tri poraza, tako da ima imperativ pobede. Ipak, mi moramo ostvariti novu pobedu. Raspoloženje u ekipi je jako dobro” kazao je trener čačanskog tima.

Veliki hendikep za Čačak 94 jeste neigranje prekaljenog Miljana Radisavljevića, koji će zbog povrede odsustvovati do kraja sezone.

,,Nažalost, do kraja sezone ne možemo računati na Miljana Radisavljevića. Ali to daje motiv ostalim košarkašima, da igraju i pobeđuju za Miljana. Zbog slobodnog mesta u timu već smo licencirali Nemanju Vasilijevića”, zaključio je Zoran Stefanović.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar