Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Čačani nameravaju da izduvaju Trajalove gume

post-title


Trener Borca rezultat u Kruševcu želi da prelomi igrom primenjenom u prvom poluvremenu utakmice s Napretkom u Kupu Srbije.

U Čačku fudbal već neko vreme kao da živi ofsajd zamci. Konsolidacija, ozbiljni poslovi za osptanak kluba koji uveliko gazi desetu deceniju, zna se ne odlažu rezultatsku obavezu izvršenja veoma bitnog zadatka u 13. kolu Prve lige Srbije, sa bodovno jednakim Trajalom.

Vladimir Stanisavljević, šef struke Borca, ujedno i Sportski direktor kluba zatrpan svim i svačim, tim povodom jednostavno nam je poručio:"Ako igru postavimo kao u prvom poluvremenu Kupa Srbije s Napretkom, iz Kruševca možemo da donesemo bodove"...

Dakle egal, jer to prvo poluvreme sa sugrađanima ekipe kojoj Borac danas gostuje zaista je delovalo solidno, što je tek u drugom delu utakmice kulminiralo sa četiri gola koja su završila u golu Saše Mišića.

Na koga računa Vladimir Stanisavljević?

"Na sve, sem na Vasilića i Kovačevića zbog povreda. Mislim da imamo efektivne mogućnosti da u Kruševcu postavimo stvari na svoje mesto. Pravo na takva očekivanja daje nam remi sa TSK-om i Bečejem. Sigurno se sećate da smo i pred Bačku Topolu pričali, odnosno da sam i tada naglasio da Borac i sa nominalno odličnim ekipama može da igra? Znate da se tada sve završilo bez golova, a nadam se da bi sada mogli za nijansu više da pokažemo. Sve naravno zavisi od postavke igre domaćeg trenera, odnosno od toga kako će se otvoriti utakmica", rekao je za MOZZART Sport Vladimir Stanisavljević, očigledno u nameri da njegove Zebre "izduvaju Trajalove gume".

Za kraj analize današnjeg meča, pitali smo trenera Borca, misli li da će Trajal nastupiti agresivno na utakmici koja počinje u 14.30?

"Kako god da krenu, mi imamo spremne taktičke varijante. Ne smemo dozvoliti da domaći ostvare brze transformacije u igri, što je zadatak kompletnog tima koji je detaljno obrađen na treninzima nakon Napretka", poručio nam je na kraju svog redovnog javljanja Vladimir Stanisavljević.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar