Grad Čačak obaveštava sve zainteresovana da su se voćari odazvali u velikom broju i da besplatnog mineralnog đubriva više nema.

Na osnovu obrade pristiglih zahteva za dodelu bespovratnog đubriva poljoprivrednim proizvođačima sa prijavljenim voćarskim kulturama, po osnovu raspisanog Javnog poziva fizičkim licima – nosiocima poljoprivrednog gazdinstva sa teritorije grada Čačka za podnošenje prijava za preuzimanje besplatnog mineralnog đubriva, utvrđeno je da je mineralno đubrivo već raspodeljeno.

2 KOMENTARA

  1. Treba da vas je sramota, gde je bio javni poziv, ako traje do 7 novembra zato je trajala prijava od 23 a vec 26 novembra je objavljeno da vise nema djubriva. Opet sve pod velom tajne. Gde su ti mediji, ozon, glas zap.i media portal objavljujete za javni poziv za dodelu u Prijepolje i Topoli a za Čačak niste obavesteni.Pišete o podeli gde su objavili od kada se prijavljuje. Nekolicina dobije djubre, valjda oni koji imaju veze i internet a ostali vocari nista. Sramota za Cacak samo mu a ine pa dodjite pred izbore da se slikate sa voćarima, mene na izborima vise nećete videti.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here