Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Partizan u malom nije babaroga za Borac

post-title


Kako crveno-beli sa Morave razmišljaju pred nastupajući, za Zebre veoma bitan susret 14. kola PLS-a sa Teleoptikom najbolje će opisati jedna jedina rečenica mladog fudbalera Borca Nikole Tripkovića:“Partizan u malom, jeste izazovan, ali nije babaroga za naš tim“...

Da li je to tako, videćemo danas od 17 časova na terenu Gradskog stadiona u Čačku, uz opasku da se radi o utakmici dva mlada, po mnogo čemu vrlo konkurentna sastava. Nikola Tripković je posle gola u Kruševcu, i zabebeleženog poraza od 2:1 protiv Trajala vidi ovako:“Ponovo se nameću imperativi, i ne isključuju sve mogućnosti. Slažem se s vama kada kažete da je Teleoptik kao i mi mlad, ali izuzetno kvalitetan sastav. Trebaće nam koncentracija, naravno i podrška navijača kraj Morave. Ukoliko sve bude na svom mestu, odnosno ako izbegnemo jeftine greške, nadam se uspešnom meču sa malo posla za Sašu Mišića. U svakom slučaju, očekujem egal partiju, dobar fudbal, i nadigravanje“, rekao je za MOZZART Sport Nikola Tripković.

Analiza stručnog štaba Borca pred ovaj susret, takođe bi mogla biti svedena u jednu rečenicu, trenera Vladimira Stanisavljevića:„Teleoptik vredi više od trenutnih 16 bodova na tabeli“...

Pitali smo šefa struke, može li Borac se nosi s postavom igre koju neguje Teleoptik, ali i kako će izgledati njegovih startnih 11?

"Nije Teleoptik bez razloga budućnost Partizana, pod etiketom najmlađeg sastava u PLS-u. Što se nas tiče, mi ovo smatramo duelom jednakih, uz konstataciju da je na nama da ovladamo svojim emocijama i pouke iz prošlih susreta pretvorimo u kvalitet na ovom. Računam na sve igrače, a kao već neki okvir tima sada treba da iznesem, igraće Mišić, Vasilić, Otašević, Tasić, Perić, Janjušević, Šutić, Kuveljić, Fićović, Tripković i Kovačević", rekao je za Vladimir Stanisavljević.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar