U nedelju 4. novembra u sali KUD-a “Žele” u 20 časova, biće odigrana druga repriza predstave Triptih o radnicima Gradskog pozorišta Čačak.

Za sve koji su propustili da pogledaju ovu originalnu predstavu u režiji Juga Đorđevića, u nedelju 4. novembra biće odigrana druga repriza predstave. Ovaj komad, kojim je otvoreno Gradsko pozorište Čačak, koji podnaslovom O svinjama, ljudima I krokodilima, bliže određuje svoj intrigantni sadržaj, jedinstven je pozorišni događaj.

Sastavljen od tri jednočinke koje povezuju događaje I period od preko sto godina, od Njujorka sa početka dvadesetog veka do sadašnjeg trenutka u kom živimo, komad se bavi univerzalnim problemom radnika, njihovim položajem u društvu i pokušava da odgovori na pitanja da li smo kao društvo uopšte napredovali ili stagniramo bez obzira na društveno-socijalni kontekst u kom živimo.

Dođite u nedelju 4. novembra u salu KUD-a Žele i podržite rad vašeg novog Gradskog pozorišta Čačak. Ulaz je besplatan, a sledeće igranje zakazano je za 18. novembar.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here