Juniori Mladosti su bili nadomak velikog iznenađenja i pobede protiv favorizovane ekipe Dinamika. Beograđani koji su u Čačak stigli sa maksimalne tri pobede su bili na pragu prvog poraza, ali je utisak da su se naši igrači uplašili pobede i na taj način dozvolili Beograđanima da stignu do četvrtog trijumfa. Koliko je utakmica bila iujednačena najbolje govori prvo poluvreme koje je okončano sa poenom prednosti na kontu Dinamika, 31:32.

I u nastavku je viđena velika borba pred oko 200 gledalaca u sportskoj dvorani Mladost. Domaći tim je konstantno bio u prednosti, a kada je sedam minuta pre kraja na semaforu stajalo 56:46, svi su pomislili da je ekipa Mihaila Šušića na pragu druge uzastopne pobede. I onda dolazimo do minuta praznog hoda. Ruke naših igrača kao da su se zavezale.

Promašeno je nekoliko zicera i šuteva sa distance, dok je ruka drhtala i sa linije slobodnih bacanja. Na kraju ostaje utisak da su možda i sudije pogrešile šest desetinki pre kraja kada je Dragićević fauliran na centru pri pokušaju da uputi šut ka košu, a dosuđena je nesportska lična greška sa dva slobodna bacanja.

Bilo kako bilo ostaje žal što juniori Mladosti veliku borbenost i želju nisu pretočili u drugu pobedu u sezoni protiv rivala koji za sada ne zna za poraz.

MLADOST – DINAMIK 60:61(16:16, 15:16, 15:11, 14:18)

MLADOST: Adžemović, Radovanović 9, Lazarević 10, Nikolić 5, Krunić, Pavićević 2, Dragićević 15, Kovačević 4, Stojanović 6, Starčević, Marić 7 i Savić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here