Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Čačanin kod psihijatra jer je pucao u majku

post-title


Vuku Šaponjiću iz Čačka nije određen pritvor nakon što je ranio svoju majku Gordanu Gajović. Navodno bila na krevetu, dok se on "igrao" sa oružjem

[caption id="attachment_82543" align="aligncenter" width="620"] Čačanska bolnica Foto V. Ilić[/caption]

Čačaninu Vuku Šaponjiću (25), koji je u subotu uveče iz nehata ranio svoju majku Gordanu Gajović (53) hicem iz pištolja, kako saznajemo, nije određen pritvor, već je odmah nakon nesreće prevezen na odeljenje psihijatrije čačanske bolnice. On još nije dao izjavu policijskim službenicima niti nadležnom tužiocu, pa detalji ove tragedije, koja se dogodila u stanu u samom centru grada, i dalje nisu poznati.

Pretpostavlja se da je Šaponjić, koji je inače sin policijskog inspektora, sa majkom boravio u stanu. Ona je, navodno, ležala na krevetu, dok se on "igrao" pištoljem u kojem je bio metak. Oružje je opalilo i nesrećnu ženu je metak pogodio u glavu, u predelu očiju, a potom se zaustavio u desnom delu grudnog koša. O slučaju je odmah obaveštena policija, kao i Hitna pomoć, koja je Gordanu prevezla u bolnicu.

- Ona se i dalje nalazi na intenzivnoj nezi, ali je njeno stanje stabilno i nije životno ugrožena. Metak se i dalje nalazi u grudima pacijentkinje i čeka se njen oporavak, kako bi lekari mogli da planiraju dalje korake u lečenju - kazala nam je dr Biljana Kočović, portparol bolnice u Čačku.

Mladić je, kazali su nam njegovi poznanici, posle ove nesreće bio vidno potresen. Gordana, inače, ne živi sa sinom, već je u inostranstvu i povremeno dolazi u Čačak. Vuk je student Pravnog fakulteta, a bavio se i modelingom.

Zasada nije poznato kako je Šaponjić došao u posed pištolja, ali, ono što saznajemo od izvora bliskog istrazi, oružje nije legalno nabavljeno.

NAPAD NOŽEM Podsetimo, protiv Šaponjića je i dalje u toku postupak u kome se tereti da je opasnim oružjem (nožem) naneo lakše povrede Marku Šeloviću u oktobru prošle godine. Napad se dogodio na gradskom trgu, naočigled mnogobrojnih prolaznika. Nezvanično, Šaponjić ni posle ovog incidenta nije bio ni dana u pritvoru.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar