Saopštenje Informativne službe GO SNS Čačak

– Gradski odbor Srpske napredne stranke Čačak daje punu i bezrezervnu podršku rukovodstvu Srbije na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem u borbi za što dostajanstveniji i bolji položaj naše zemlje i njenih građana na međunarodnoj političkoj sceni. Svojim čvrstim i beskompromisnim stavovima u razgovorima sa čelnim ljudima najvećih svetskih sila, predsednik Vučić jasno pokazuje da je čovek mira i dijaloga, ali da postoje stvari preko kojih se ne može i neće ići, ma koliku cenu za to treba platiti. Jedino na taj način moguće je ostati uspravan u svetskoj političkoj areni i zadobiti poštovanje lidera najmoćnijih zemalja i u situacijama kada su im stavovi dijametralno različiti, kao što je na primer status Kosova i Metohije.

Rezultati na planu ekonomskog oporavka Srbije su svakim danom sve bolji i očigledniji, za šta priznanja stižu svakoga dana sa svih strana. Predsednik Vučić je svojom mudrom i odgovornom politikom, još dok je bio premijer, trasirao put izlaska iz krize i stvorio preduslove za otvaranje na hiljade radnih mesta širom zemlje, čak i u onim najnerazvijenijim krajevima, gde se to činilo nemogućim.

Iz gore navedenih razloga rukovodstvo gradske organizacije SNS Čačak čvrsto stoji na stanovištu da treba snažno podržati sve napore i mukotrpan rad koji predsednik Aleksandar Vučić danonoćno ulaže u interesu građana i poziva sve činioce na domaćoj političkoj sceni da ostvare bar minimalan konsenzus oko onoga što bi trebalo da bude zajednički cilj – progres i napredak Srbije na svim poljima, navodi se u saopštenju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here