Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Čačak 94 ostvario prvu pobedu na gostovanju

post-title


Izabranici trenera Zorana Stefanovića zabeležili su prvu ovosezonsku pobedu na strani. Na veoma neugodnom terenu skalp je uzet ekipi Zlatara iz Nove Varoši, koja je savladana rezultatom 86:92 (23:23; 24:26; 20:19; 19:24).

Konačan rezultat, kao i onaj po četvrtinama jasno svedoči da je vođena prava muška borba. Već nakon prve četvrtine, u kojoj je rezultat bio poravnat, bilo je jasno da će sitnice odlučiti ko će nakon 40 minuta košarke na svoj konto upisati dva važna boda. Istina, igrači iz grada na Moravi su u nastavku meča uspevali u par navrata da povedu i sa 10 poena, ali bi se domaćin uvek vraćao, pa je sve počinjalo ispočetka. Ipak, u završnom kvartalu Čačak 94 je imao više snage, koncentracije, veštine, sreće, pa se kući vratio osokoljen važnim trijumfom. To je veoma bitno imajući u vidu da mu u sledećem kolu u goste stiže Klik iz Arilja, jedini neporaženi sastav u dosadašnjem delu lige. To će najverovatnije biti najveći izazov za čačanski tim.

Pomenuti duel je na programu već sledećeg vikenda, tačnije u subotu 17. novembra. Igrač Čačka 94 Nemanja Zimonjić zadovoljan je kako se na kraju sve završilo u Novoj Varoši.

"Znali smo da nas očekuje teško gostovanje u Novoj Varoši, naročito nakon dva poraza koje smo vezali. Otišli smo puni želje da se vratimo na staze trijumfa, i u tome smo uspeli. Nama je u par navrata polazilo za rukom da se odlepimo na 10 poena razlike, ali domaćin je uspevao da se vrati. U neizvesnoj penal završnici ostali smo koncentrisani, i smatram da smo zasluženo pobedili", kazao je Zimonjić još dodavši.

"Okrećemo se sledećem kolu i duelu u kom dočekujemo Klik iz Arilja, jedinu ekipu kojoj je uspelo da do sada zabeleži sve same pobede", zaključio je Nemanja Zimonjić.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar