U utorak u Trentu, u sredu na Kanarskim ostrvima.

foto: Twitter/GranCanariaCB

Nikola Radičević nije dugo čekao na novi angažman posle rastanka sa Trentom, pošto će karijeru nastaviti u – Gran Kanariji.

Srpski plejmejker potpisao je ugovor do kraja sezone po završetku medicinskih pregleda, tako da će u budućnosti igrati u Evroligi. Što je, zapravo, veliki skok napred, s obzirom da je dosad nastupao u Evrokupu gde je ostavio vrlo dobar utisak. Ipak, zbog kasnijeg pada u formi, a onda i dolaska Arona Krafta, Radičević je postao višak.

Radičeviću je Gran Kanarija dobro poznata sredina, pošto je tamo igrao nakon odlaska iz Crvene zvezde. Pomogao je timu sa Kanarskih ostrva da dođe do svog prvog učešća u Evroligi u klupskoj istoriji, a kroz 25 utakmica u svim takmičenjima (ACB liga, Kup kralja) imao je prosek od sedam poena i dve asistencije. Takođe je ubeležio i pet nastupa u Evrokupu.

Sada je na Radičeviću da pokaže da je kalibar i za Evroligu, a priliku da ubeleži drugi debi u dresu Gran Kanarije imaće možda već u petak, kada na Kanarska ostrva stiže Makabi iz Tel Aviva.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here