Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Novo igranje Triptiha o radnicima

post-title


Nedelja, 18. novembar u 20 časova, predstava Triptih o radnicima, prva profesionalna predstava nakon 62. godine u produkciji vašeg Gradskog pozorišta Čačak. U renoviranoj sali KUD-a Žele, za Čačane na čuvenom Želovom. Dođite i pogledajte ovu zanimljivu, jedinstvenu predstavu o kojoj se već dugo sve pohvalno govori. Ulaz je slobodan, kao poklon za sve građane koji su na pozorište jako dugo čekali.

Važno je da idete u pozorište

A, još važnije je da idete u svoje gradsko pozorište. Vaš grad je dobio pozorište, to je velika stvar. Vaš grad je napravio veliki i hrabar korak i usudio se da u vremenu nimalo pogodnom za ideale, napravi taj idealistički korak i otvori pozorište. Vi ste na potezu, učinite svoj korak, dajte svoj doprinos i svojim prisustvom podržite svoje Gradsko pozorište Čačak. Ostavite sve što vas opterećuje, sve brige i probleme i na sat i po vremena koliko traje predstava, isključite telefone, izađete iz svakodnevnice i uživajte u pozorišnoj magiji koja leči

Važno je održati kontinuitet

Za sve koji su propustili da pogledaju premijerno i reprzno igranje, 18. novembra odigraće se treća repriza predstave Triptih o radnicima Gradskog pozorišta Čačak.

Za pozorište, a naročito za jedno mlado pozorište, jako je važan kontinuitet, održati ga, da se predstave igraju, da publika dolazi u pozorište. Koliko je važan za glumce isto toliko je važan i za publiku. Ako se predstava odigra jednom na premijeri i reprizi, onda ona kao da nikada nije ni postojala. jedini podaci i uspomene ostaju na fotografijama i u sećanju publike, jer takva je pozorišna umetnost, zato je važno da idete u pozorište, vi ste jedini svedoci tog čina i sve je to samo zbog vas, publike! Kakva privilegija!



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar