U našu redakciju stiglo je saopštenje Informativne službe GO SNS Čačak koje prenosimo u celosti:

Opozicioni političari iz našeg lepog i naprednog grada Čačka ne prestaju da se ponašaju infantilno i da iskazuju tragičan nedostatak kreativnosti.

Tako i ove godine pokušavaju da oskrnave dodelu Decembarske nagrade grada Čačka svojim neiskrenim, tendencioznim i politički obojenim predlozima, koji imaju za cilj da od ovog značajnog dogadjaja i skupštinske rasprave na ovu temu naprave cirkus i političko prepucavanje. Građani Čačka će imati priliku da se na sledećoj sednici Skupštine grada uvere u to da diletantsku opoziciju neće zanimati rasprava o Decembarskoj nagradi i zaslužnim građanima, već će njihova opsesija, kao i uvek, biti predsednik Srbije.

Aleksandar Vučić biće upisan zlatnim slovima u istoriji naše zemlje, dok će se obnova i oporavak Srbije prepričavati dugo. Mi smo ponosni jer će naša deca jednog dana čitati o tome da je u vreme Aleksandra Vučića, a ne u vreme nekog drugog političara, Čačak postao raskrsnica auto-puteva i industrijski centar iz kog se delovima snadbevaju automobilske industrije širom Evrope i Sveta.

Što se tiče prvog javnog obraćanja Ivana Ćalovića posle dve i po godine mudrog ćutanja, očekivali smo da ćemo čuti nešto što već nisu na stotine puta rekli Boško Obradović, Aleksandar Tanasković, Bratislav Jugović i ostale “poštenjačine” i “moralne gromade” čačanske političke scene. Stoga ove dubokoumne misli, nagađanja i ostala uličarska ogovaranja nema smisla komentarisati. Pitamo se samo kako Ćaloviću ne odgovara Vučić danas, kada u Čačku imamo ozbiljne investicije i kada Ćalović kroz Fond za razvoj radi za Vladu Srbije, ali i svoj džep, a odgovarao mu je Vučić 2015. godine kada se učlanio u SNS i bio potencijalni nosilac liste na lokalnim izborima 2016.

Biti uspešna opozicija danas veoma je lako, potrebno je pogledati kako to rade Đilas, Jeremić, Obradović, Veselinović i raditi sve suprotno od toga. Ćalović bolje da je nastavio mudro da ćuti, umesto što je reciklirao bajate i izanđale floskule. Kada budemo čuli bilo kakav pametan predlog koji se tiče razvoja i napretka našeg grada, možemo ući u ozbiljnu debatu, ova isprazna blebetanja nas ne zanimaju.

Uz sve, postavlja se i pitanje da li je ono što je napisano zaista izgovorio Ivan Ćalović ili je to novi politički spin promašenog čoveka i političara Bratislava Jugovića, koji kroz portal Komentar press plasira svoje brojne fantazije i frustracije, a pojedini mediji jedva dočekali da tako nešto objave.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here