Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Ćao, nema više - počinje hladno vreme, kiša i sneg

post-title


Oblačno, hladnije, sa kišom, vetrom i snegom prognoza je za sledeću nedelju.

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno i hladno, posle podne u južnim, a uveče i tokom noći u centralnim i severnim krajevima kiša, susnežica i sneg, na planinama sneg.

Vetar će biti slab i umeren, u planinskim predelima istočne Srbije povremeno i jak, istočni i severoistočni. Najniža temperatura od -3 do 3 C, najviša od 3 do 6 stepeni.

Uveče i tokom noći na jugu i istoku očekuje se formiranje manjeg snežnog pokrivača, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Čačku će biti oblačno i hladno, tokom većeg dela dana suvo. Uveče i tokom noći povremeno s kišom, u višim delovima grada moguća je pojava susnežice, kratkotrajno i snega. Vetar slab i umeren istočni. Temperatura bez većeg kolebanja, od 2 do 5 C.

Izgledi vremena u Srbiji za sedam dana - do 25. novembra:

U ponedeljak pretežno oblačno i hladno, ujutru na jugu, a sredinom dana i u ostalim krajevima prestanak padavina uz kratkotrajno delimično razvedravanje. Uveče i tokom noći novo naoblačenje sa kišom sa jugozapada, koja ce se ponegde lediti na tlu, na planinama sa snegom.

U utorak i sredu oblačno, vetrovito i malo toplije, mestimično s kišom, na planinama sa snegom, koji će u utorak tokom dana preći u kišu. Duvaće umeren i jak, u košavskom području i olujni jugoistočni vetar, koji ce u sredu biti u slabljenju.

Od četvrtka umereno oblačno i suvo, uz manji porast dnevne temperature.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar