Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Novi trijumf juniora Mladosti

post-title


Juniori Mladosti su u utakmici 6.kola roda lige Srbije zasluženo savladali odličnu ekipu Konstantina rezultatom 79:73. Utakmica je obilovala velikom neizvesnošću, ali i rezultatskim preokretima. Prvo poluvreme su gosti uglavnom vodili, ali su Čačani predvođen raspoloženim Dragićevićem uporno pratio Nišlije. Na veliki odmor Konstantin odlazi sa dva poena prednosti. U nastavku utakmice Nišlije se bolje snalaze i već polovinom treće četvrtine dolaze do prve opipljivije prednosti od devet poena. Činilo se tada da naš tim posustaje i da će se ponoviti epilog meča sa Dinamikom. Ipak, Radovanović se budi, Nikolić i Stojanović počinju da pogađaju, pa se Mladost veoma brzo vraća u igru. Energija sa tribina tako da naš tim stvara nedostižnu prednost i mirno privodi utakmicu kraju.

Trećom pobedom u sezoni juniori Mladosti su se učvrstili u sredini tabele. U narednom kolu ekipa Mihaila Šušića gostuje u Novom Sadu gde se sastaje sa ekipom Mladosti Veternika.

MLADOST – KONSTANTIN 79:73(18:22, 19:17, 23:17, 19:17)

MLADOST: Despotović, Radovanović 13, Lazarević 5, Nikolić 19, Krunić, Pavićević, Dragićević 25, Kovačević 8, Stojanović 5, Starčević, Marić i Savić 4.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar