Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Popodne u TIFFANY-ju u TC Promenada u Novom Sadu (FOTO)

post-title


U četvrtak, 15.novembra svoja vrata kupcima je otvorila još jedna TIFFANY radnja u Novom Sadu, ovaj put u novootvorenom TC Promenada.

Tako je kompanija proširili svoju ponudu i svim stanovnicima srpske Atine ponudila još veći izbor krojeva, dezena, boja i modela.

Najbolji idu sa najboljima. I tako je bilo i ovaj put. Dokaz toga je ekipa mladih glumaca serije "Žigosani u reketu" koja je podržala ovaj projekat. Tako se na otvaranju pojavio Aleksandar Radojičić, Uroš Jovčić, Nenad Heraković i predivna Miona Marković.

Nenadu Herakoviću je ovo kako kaže četvrta godina kako podržava rad ove kompanije, prvenstveno zbog toga što je reč o domaćem brendu koje su stvarale generacije.

- Na obostranozadovoljstvosarađujemogodinama, a kompanija svoje proizvode distibuira na čak više različitih tržišta putem preko 100 maloprodajnih objekata, što je veliki uspeh i za svaku pohvalu, ali i za podršku sa naše strane - kaže Heraković.

Njegov kolega Uroš Jovčić, rekao je da je imao sreće da radi dobre projekte i one koji su dobro prihvaćeni u publici.

- Imam želju da budem što bolji, jer se kao mladi glumac još uvek pronalazim žanrovski. Postoji ta uzlazna putanja i to ne bih menjao. Uživam u tome što radim – kaže Uroš.

Naglasio je da je "Tiffany" domaći, dobar i kvalitetan brend.

- Želim im svu sreću u daljem radu, i drago mi je što su i mene pozvali da ih podržim – rekao je Uroš te je otkrio da će u novootvorenom objektu izabrati i neki komad za njegovu devojku.

Pozitivne energije, uzbuđenja i brojnih ljubitelja mode nije manjkalo. O tome najbolje svedoči gužva i usijana atmosfera, tako da se pre moglo pomisliti da nije TIFFANY u Promenadi nego Promenada u TIFFANY-ju.

Pored maloprodajnog objekta u TC Promenada, gde se u ponudi može naći ženska i kolekcija aksesoara u drugom objektu u centru grada, u Zmaj Jovinoj 23 može se naći i muška kolekcija.

Sve ovo je dovoljan razlog da posetite TIFFANY radnju na nekoj od pomenutih lokacija i da uživate u širokoj ponudi, kvalitetu i modelima u kojima ćete uvek izgledati jedinstveno.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar