Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Jovica Arsić pred duel sa Dinamikom: Potrebne su pobede na strani

post-title


Pred košarkašima Borca je novi srpski derbi ABA 2 lige. Nakon što su u prošlom kolu ubedljivo savladali Vršac (89:71), sada će koplja ukrstiti sa Dinamikom.

Biće ovo veoma važan meč za tim iz grada na Moravi. Naime, Čačani u dosadašnjem delu regionalnog takmičenja nisu upisali pobedu na gostovanju. Pored toga, ekipa Dinamika u ukupnom skoru beži Borcu upravo za jednu pobedu. Ne treba posebno naglašavati koliko bi trijumf u Beogradu značio za izabranike Jovice Arsića.

Ipak, na meču se neće pitati samo Borac. Sigurno je da će domaćin želeti da zabeleži veliku pobedu. Imajući u vidu sve navedeno, valja očekivati kvalitetnu košarkašku predstavu u Hali sportova Ranko Žeravica.

Trener Borca Jovica Arsić gaji poštovanje prema ekipi Dinamika.

,,Utakmica protiv Dinamika vrlo je važna za naš tim. Želimo da se vratimo u borbu za plej-of, a za to su nam potrebne pobede na strani. Dinamik je odlično selektirana ekipa, atletski izvanredna. Međutim, mi gledamo sebe i potrudićemo se da pokažemo kvalitet koji posedujemo. Nadam se da će sve biti dobro u sredu veče u Beogradu“, izjavio je strateg Borca.

Kapiten Čačana Marko Marinović naglašava važnost susreta u Beogradu.

,,Bitna utakmica je pred našim timom. Ne bih da preterujem, ali ovo je jedan od poslednjih vozova da uhvatimo priključak za plej-of ABA 2 lige. Zbog toga raste značaj susreta u Beogradu protiv Dinamika. Naravno, koliko nama, toliko je ovaj duel bitan i protivniku”, kazao je Marinović.

Ipak, sjajni organizator igre veruje da njegov tim može do trijumfa.

,,Videćemo šta će biti u Beogradu. Dobro se pripremamo za ovaj okršaj, tako da smo spremni. Dodao bih i to da je pozitivna stvar što se trenutno nalazimo u dobrom ritmu, nakon nekoliko vezanih pobeda u oba takmičenja. Nadam se da ćemo se sa ovog teškog gostovanja vratiti sa dva velika boda”, završio je Marko Marinović.

Susret Dinamika i Borca zakazan je za sredu 21. novembar, a početak je u 19 časova.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar