Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Borac gostuje Dinamiku u hali Ranko Žeravica

post-title


Pred nama je još jedan srpski derbi u ABA 2 ligi. Nakon što su u prošlom kolu ubedljivo savladali Vršac (89:71), košarkaši Borca ukrstiće koplja sa Dinamikom, koji je prošle nedelje poražen u Skoplju od MZT-a (84:74).

Biće ovo veoma važan meč za tim iz grada na Moravi. Naime, Čačani u dosadašnjem delu regionalnog takmičenja nisu upisali pobedu na gostovanju. Pored toga, Dinamik u ukupnom skoru beži Borcu upravo za jednu pobedu. Ne treba posebno naglašavati koliko bi trijumf u Beogradu značio za izabranike Jovice Arsića.

[caption id="attachment_78224" align="aligncenter" width="770"] Foto: MN Press[/caption]

Ipak, na meču se neće pitati samo Borac. Sigurno je da će domaćin želeti da zabeleži veliku pobedu. Imajući u vidu sve navedeno, valja očekivati kvalitetnu košarkašku predstavu u Hali sportova Ranko Žeravica.

Trener Borca Jovica Arsić gaji poštovanje prema ekipi Dinamika.

"Utakmica protiv Dinamika vrlo je važna za naš tim. Želimo da se vratimo u borbu za plej-of, a za to su nam potrebne pobede na strani. Dinamik je odlično selektirana ekipa, atletski izvanredna. Međutim, mi gledamo sebe i potrudićemo se da pokažemo kvalitet koji posedujemo. Nadam se da će sve biti dobro u sredu veče u Beogradu", izjavio je strateg Borca.

Kapiten Čačana Marko Marinović naglašava važnost susreta u Beogradu.

"Ne bih da preterujem, ali ovo je jedan od poslednjih vozova da uhvatimo priključak za plej-of ABA 2 lige. Zbog toga raste značaj susreta u Beogradu protiv Dinamika. Naravno, koliko nama, toliko je ovaj duel bitan i protivniku", kazao je Marinović.

Ipak, sjajni organizator igre veruje da njegov tim može do trijumfa.

"Videćemo šta će biti u Beogradu. Dobro se pripremamo za ovaj okršaj, tako da smo spremni. Dodao bih i to da je pozitivna stvar što se trenutno nalazimo u dobrom ritmu, nakon nekoliko vezanih pobeda u oba takmičenja. Nadam se da ćemo se sa ovog teškog gostovanja vratiti sa dva velika boda", završio je Marko Marinović.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar