Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Čačanski naprednjaci najoštrije osuđuju napad na lidera Levice Srbije Borka Stefanovića

post-title


Gradski odbor Srpske napredne stranke Čačak najoštrije osuđuje jučerašnji napad na lidera Levice Srbije Borka Stefanovića i njegove saradnike u Kruševcu.

Čačanski naprednjaci pozdravljaju brzu i energičnu akciju državnih organa, koji su u kratkom roku identifikovali i uhapsili počinioce ovog krivičnog dela.

Kako se ne bi prejudicirali motivi napada na Stefanovića, mada su pojedini mediji i opozicioni političari unaprede za sve okrivili Srpsku naprednu stranku, zahtevamo od nadležnih pravosudnih institucija da što pre procesuiraju osumnjičene i utvrde pravu pozadinu ovog gnusnog čina.

Istovremeno, rukovodstvo Gradskog odbora SNS Čačak poziva sve aktere na političkoj sceni Srbije da se uzdrže od davanja zapaljivih izjava i podrevanja političkih tenzija, jer to nije nikome u interesu, sem šačici ostrašćenih čije se delovanje bazira na floskuli “što gore – to bolje”.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Čačak podseća da je tokom mandata aktuelnog saziva Skupštine u našem gradu predsednik Odborničke grupe Dveri Aleksandar Tansković krvnički nasrnuo na predsednika Igora Trifunovića, povredio ga u predelu oka, da bi potom on i ostali funkcioner Dveri od toga pravili sprdnju, uz podršku pojedinih medija, koji sada, opravdano, jadikuju nad sudbinom Borka Stefanovića. Izgleda da za neke naprednjačke rane mnogo manje krvare i bole od onih drugih.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar