Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



SNS: Gradonačelnik Šapca u radno vreme vodi kampanju u Dragačevu

post-title


Saopštenje Informativne službe GO SNS Čačak

- Danima slušamo žalopojke patetičnog i lošeg glumca Boškića, kako ljudi sa strane učestvuju u kampanji na lokalnim izborima u opštini Lučani.. Čak smo mogli čuti i slogan da Dragačevo treba da vode Dragačevci. A onda u kampanji vidimo Zelenovića iz Šapca, Veselinovića iz Novog Sada ili Milivojevića iz Kruševca, u krupnom kadru, sve lider do lidera, a jedva su na karti našli Lučane.

U petak, 23. novembra oko 11 časova, gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović našao se u Dragačevu, u kampanji za lokalne izbore, što su zabeležile i kamere medija. U sred radnog vremena, umesto da rešava probleme Šapca, on se bavi političkom promocijom u drugoj opštini, 150 kilometara od grada u kojem vrši jednu od najodgovornijih funkcija. Posle sramote koju nam je priredio u Strazburu i ogovaranja sopstvene zemlje, što je čak osudio i njegog koalicioni partner Boško Obradović, Zelenović nastavlja da se ponaša bahato i neodgovorno.

Sa druge strane gradonačelnik Čačka našao se u komšijskoj opštini Lučani u nedelju, neradnim danom i zbog toga je od strane Obradovića bio napadnut. Todorović dakle ne sme neradnim danom da poseti "prvog komšiju", ali zato Boškov Zelenović sme radnim danom u radno vreme da prevali 150 kilometara da bi držao govore i vodio kampanju u Dragačevu. Ako su kandidati SzS toliko jaki i dobri, šta će vam u Dragačevu svaki dan Obradović, Đilas, Zelenović, Veselinović, Lutovac, Milivojević i ostali "lideri" iz svih delova Srbije?



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar