Na sajmu sporta u Beogradu, u organizaciji AMSS, u nedelju je održana dodela nagrada najboljih u moto sportu za 2018. godinu.

foto: Vlade Rajević

Čačani su kao i prethodnih godina ponovili uspehe i pokazali da su i dalje glavne perjanice u disciplini moto kros i moto klasik.

U najmlađoj klasi MX65, prvo mesto osvojio je Relja Kuzman iz MK Ere Arilje, vicešampionsku titulu osvojio je Luka Janković iz AMSK Čačak, a Filip Rajevic AMSK Čačak III mesto.

foto: Vlade Rajević

U klasi MX85 šampionsku titulu osvojio je Lazar Janković iz AMSK Čačak, drugo mesto Milan Vukajlović iz MK Tanasko Rajić Čačak, a treće Vuk Drmanac iz GTC racing Kraljevo.

foto: Vlade Rajević

U klasi MX2 šampion je Janko Railić iz MK Ere Arilje, drugi je bio Nenad Petrovic MK Tanasko Rajić Čačak, a treće Nemanja Vemić iz MK Ere Arilje.

U klasi amatera MX3, prvi je bio Viktor Lang iz kluba MX024, drugi Gabor Sagmajster iz Sagmajster tima, a treći Vlade Rajević iz AMSK Čačak.

foto: Vlade Rajević

Pored pojedinačnih uspeha, u ekipnoj konkurenciji u klasi 1 i 2, ekipa Tanasko Rajić je osvojila šampionsku titulu, II mesto MK Ere Arilje, a treće AMSK Cacak.

Pored uspeha u ovoj disciplini, u disciplini moto klasik, Borko Vranić iz MK Tanasko Rajić u klasi 250ccm sa motorom od 125ccm zauzeo je više nego odlično II mesto u Istočno evropskom šampionatu, dok je najveći uspeh ove sezone napravio Milenko Bošnjak iz moto kluba “Mančula” koji je osvojio šampionsku titulu u klasi Open specijal u našem šampionatu i Istočno evropskom šampionatu.

Nadamo se da će naši vozači i u sledećoj sezoni nastaviti sa uspesima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here