Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Čačanka Aleksandra Vukajlović debituje za Srbiju na Evropskom prvenstvu

post-title


Selektor Ljubomir Obradović na put je poveo 17 igračica, a njih 16 će biti prijavljeno za start takmičenja, dok će rezerva na startu biti golman Marina Pantić, koja bi uz mladu Čačanku Aleksandru Vukajlović mogla biti i jedini debitant u srpskom timu na velikim takmičenjima.

Utakmice će se igrati u Parizu, Monpeljeu, Brestu, Nansiju i Nantu gde se nalazi reprezentacija Srbije.

Takmičenje u grupi A, izabranice Ljubomira Obradovića započinju večeras protiv Poljske. Meč počinje u 18 časova. Iz srpskog tima naglašavaju da prva utakmica ne bi trebalo da bude lakša i pored kvalitetnijih selekcija Danske i Švedske. Naše rukometašice su u Beogradu pobedile Poljsku u polufinalu Svetskog prvenstva 2013. godine i sada veruju da će šampionat u Francuskoj započeti pobedom.

Golmani: Katarina Tomašević i Marija Čolić Leva krila: Sanja Radosavljević i Dijana Radojević Levi bekovi: Jovana Stoiljković i Jovana Kovačević Srednji bekovi: Andrea Lekić, Tamara Radojević, Aleksandra Vukajlović Desni bekovi: Jelena Lavko, Marina Dmitrović i Dijana Števin Desna krila: Katarina Krpež Šlezak i Željka Nikolić Pivotmeni: Slađana Pop Lazić i Dragana Cvijić


Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar