Trener fudbalera Mladosti Nenad Milovanović rekao je da je Partizan favorit, ali da njegova ekipa ima svoje ambicije i da će se suprostaviti rivalu.

“Kada se gleda papir, Partizan je uvek favorit, ali igraćemo na svom terenu i očekujem dolazak velikog broja navijača da nas bodre. Probaćemo da se suprostavimo Partizanu na neki svoj način, da iz agresivnog i dobrog bloka uđemo u kontranapade”, rekao je Milovanović na konferenciji za novinare u Lučanima.

foto: Star sport

Mladost će igrati protiv Partizana u 18. kolu Super lige Srbije.

“Biće teška utakmica zbog terena, sneg i kiša su padali dva-tri dana, teren je pun vode, natopljen. Naši ljudi sve rade da ga osposobe i da budu optimalni uslovi za igru”, kazao je Milovanović.

Pohvalno je govorio o Partizanu i treneru tog kluba Zoranu Mirkoviću.

“Mirković je preporodio Partizan, koji drugačije igra, sa većom energijom. Tačno se vidi rad i ruka trenera. Vidi se da se bave detaljima, imaju odlične prekide… U poslednje vreme drže dubinu sa Nikolićem, Rikardom i Jankovićem. Tošić se oporavio. Imaju stabilnu poslednju liniju. To su stvari koje smo tokom nedelje analizirali”.

On je dodao da je zadovoljan dosadašnjim delom sezone, s obzirom na probleme koje je imao sa povredama.

“Mladost ima dobar, korektan rezultat u dosadašnjem delu sezone. Možda smo mogli koji bod više da osvojimo, ali imamo veliki problem sa štoperima, koji su povređeni i dovijamo se. Oni koji ih menjaju to dosta dobro rade. Ali, kada se pravi kuća, kreće se od temelja, golmana i dva štopera. Ambicije su plej-of Super lige i što dalje da doguramo u Kupu Srbije”, rekao je Milovanović.

Utakmica će se igrati u subotu od 15.30 u Lučanima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here