Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Radovan Đoković pred duel sa Beovukom: Dobrim pristupom vratićemo se na pobednički kolosek

post-title


Na programu je 11. kolo KLS lige u okviru kojeg će košarkaši Borca ugostiti Beovuk (ponedeljak, 18 časova).

Ovaj susret dolazi nakon pauze od sedam dana, u kojoj su igrači Borca imali priliku da se odmore pred veoma naporan period. Sada će u dvorani kraj Morave biti domaćini rivalima iz Beovuka, tima koji je do sada ostavio bled utisak na košarkašku javnost u zemlji. Međutim, Čačani će morati biti veoma obazrivi, jer će gosti sasvim sigurno doći motivisani i sa željom da pokušaju da naprave veliko iznenađenje.

Pored navedenog, Borac će u ovom meču biti oslabljen neigranjem nekolicine igrača. Međutim, bez obzira na te nedaće, čačanski tim jedino pobedu uzima u obzir kao mogući ishod. Da je daleko kvalitetniji od protivnika, to uopšte nije upitno.

Član stručnog štaba Miroslav Milić naglašava da Borac oslabljen dočekuje duel sa Beovukom. Takođe, malo se dotakao i protivnika.

,,Očekuje nas u narednih 25 dana čak 10 utakmica, a prva u nizu je protiv Beovuka. Beograđani su loše započeli sezonu, ali u poslednje vreme počeli su da podižu formu. Pored toga, osvežili su roster, što je dodatni plus. Ovaj meč dolazi u malo nezgodnom trenutku za nas. Stamenković i dalje ima zdravstvenih problema, Ilija Đoković igra za reprezentaciju, a nedavno smo se rastali od Zekavičića. Sve u svemu, roster nam je skraćen u odnosu na prethodni period“, rekao je Milić.

Međutim, on smatra da Borac mora da trijumfuje u Čačku.

,,Nemamo pravo na bilo kakvu kalkulaciju, već je računica potpuno jasna. Moramo dati sve od sebe da upišemo novu pobedu i ostanemo u vrhu KLS lige. Do sada smo često naglašavali da je domaće takmičenje prioritet ove sezone“, dodao je Miroslav Milić. Najefikasniji igrač Borca u dosadašnjem delu KLS lige Radovan Đoković kaže da je odmor došao u savršenom momentu.

,,Nakon sedam dana pauze dolazi meč protiv Beovuka. Prvi put ove sezone imali smo malo više vremena za odmor, što nam je godilo. Nakon dobre serije pobeda na oba fronta desio nam se poraz od OKK Beograda. Zbog tog neočekivanog raspleta događaja u Beogradu postoji imperativ pobede nad Beovukom“, izjavio je organizator igre Čačana i nastavio.

,,U ovom okršaju bićemo bez Ilije, ali to ne sme da nam bude opravdanje. Igraćemo pred domaćom publikom, tako da jedino pobeda dolazi u obzir. Verujem da ćemo se dobrim treninzima, kao i pravim pristupom meču vratiti na pobednički kolosek“, završio je Radovan Đoković.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar