Jutarnji mrazevi tokom vikenda, pa sledi rast temperature.

Smrzavanje još dva dana, pa opet toplije. Meteorolozi za prvi dan vikenda najavljuju umeren, a ponegde i jak mraz, uz suvo vreme. Najniža temperatura biće od minus 10 do minus pet, a najviša od nula do tri stepena Celzijusa. U Timočkoj Krajini neće prelaziti peti podeok ispod nule.

Sutra ujutru se očekuje slab mraz, samo na istoku zemlje jači minus, ali će tokom dana biti toplije nego u subotu. Najniža temperatura u većini mesta kretaće se od minus pet do minus tri, a najviša od četiri do deset stepeni. U Timočkoj Krajini i dalje će biti hladnije, sa temperaturom od čak minus 11 i najvišom dnevnom od svega dva stepena ispod nule.

Prvog dana naredne nedelje biće toplije, uz postepeno povećanje oblačnosti koja će u drugom delu dana ponegde usloviti slabu kišu u Vojvodini. Najniža temperatura biće od minus tri do tri, a najviša od sedam do 12 stepeni. Na istoku i dalje ostaje hladnije, sa temperaturama od minus sedam do jedan.

U utorak će biti oblačno, mestimično sa slabom kišom. Najniža temperatura od dva do šest, najviša od osam do 14 stepeni, a u Timočkoj Krajini od minus dva do četiri stepena.

Do 9. decembra, meteorolozi najavljuju relativno toplo vreme za ovo doba godine, umereno i potpuno oblačno, uz više padavine krajem perioda.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here