Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Praznična akcija prikupljanja paketića za ugroženu decu

post-title


Studentska humanitarna fondacija "Osmeh na dar" uz podršku Kancelarije za mlade Čačak i kola srpskih sestara "Nadežda Petrović" organizuje prazničnu akciju prikupljanja paketića za ugroženu decu širom Srbije.

- Svi koji žele da svojim doprinosom budu deo ove akcije mogu doneti grickalice, slatkiše, nove igračke, školski pribor ili knjige za decu, a volonteri će od prikupljenog praviti paketiće. Akcija traje do 25. decembra, ističu iz Kancelarije za mlade.

Fondacija "Osmeh na dar" je u proteklih 12 godina podelila preko 20 000 paketića, a prošlogodišnja akcija se pokazala najuspešnijom do sada, u kojoj je uz pomoć preko 200 donatora podeljeno preko 3500 paketića i obradovano mnogo mališana iz preko 120 mesta u Srbiji. Rekord je oborio i Čačak sa 380 podeljenih radosti.

Učešće u akciji do sada uzele su sve osnovne i srednje škole na teritoriji grada Čačka, kao i vrtići i predškolske ustanove postavljanjem kutija u okviru svojih organizacija na kojima se mogu prikupljati materijali za pravljenje paketića. U postavljenim kutijama prikupljaće se slatkiši, grickalice, nove igračke, školski pribor ili knjige za decu.

Takođe, jedna od ovih kutija će biti postavljena i na Gradskom trgu, ispred Kancelarije za mlade, svakim radnim danom od 9 do 15 časova. Ovim putem pozivaju se svi da daju doprinos ovoj akciji.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar