Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Arsić: Srećom da smo imali dobru zalihu pa nismo platili kaznu za lošu igru u poslednjem delu igre

post-title


U 10. kolu ABA 2 lige Borac je opravdao ulogu favorita i pred domaćom publikom je savladao neugodnu ekipu Rogaške rezultatom 89:84.

Kormilar čačanske ekipe Jovica Arsić istakao je nakon duela da je zadovoljan igrom svojih pulena tokom većeg dela meča. Međutim, nikako ne može biti srećan zbog loše odigrane poslednje deonice.

,,Moram reći da sam zadovoljan kako smo igrali 30 minuta. Odbrana je prilično dobro funkcionisala, držali smo koncentrciju i bili smo dovoljno agresivni. Takođe, nismo dopuštali mnogo lakih poena. Sve je bilo kako treba. Ali u poslednjem delu igre koncentracija je pala, ušli smo u probleme sa faulovima, tako da smo izgubili čvrstinu u odbrani. Čim je osetila da naša odbrana nije na nivou, Rogaška je pokazala svoj napadački potencijal i pogodila je nekoliko šuteva za tri poena. Srećom da smo imali dobru zalihu pa nismo platili kaznu za lošu igru u poslednjem delu igre“, izjavio je trener Arsić.

Ivan Gavrilović, košarkaš koji je ponovo kvalitetno odigrao utakmicu u dresu Borca smatra da je dobar šut Rogaške u poslednjoj deonici zakomplikovao meč.

,,Čestitao bih svojoj ekipi na zasluženoj pobedi, a gostima na fer i korektnoj igri. Imali smo utakmicu u svojim rukama tokom 30 minuta. Međutim, u četvrtoj četvrtini igrači Rogaške su ubacili neke neverovatne šuteve, tako da su uspeli da nam priđu na svega pet koševa zaostatka. Ali na samom kraju smo imali dovoljno snage da susret završimo u svoju korist. Ovu utakmicu zaboravljamo i okrećemo se narednom izazovu u KLS ligi, gde ćemo se sastati sa Dunavom“, reči su Ivana Gavrilovića.

Naredni duel koji očekuje igrače Borca biće odigran u okviru KLS lige. Protivnik će biti ekipa Dunava, a meč je zakazan za nedelju 9. decembar sa početkom u 21 čas.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar