Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



NAJGLUPLJI RAZBOJNICI SRBIJE: Smotani tandem uhapšen zbog pljačke nula dinara

post-title


Dvojica mladića iz Čačka, 27-godišnji S. P. i njegov dve godine stariji prijatelj M. Č. (29) upisali su se u knjigu najglupljih razbojnika Srbije, kada su pre nekoliko dana uhapšeni zbog pljačke bukvalno nula dinara.

[caption id="" align="aligncenter" width="739"] Foto: Euroblic/RAS Srbija[/caption]

S. P. i M. Č. skovali su 13. septembra skovali plan da upadnu u stacionar lečilišta Atomska banja i opljačkaju ga. Naoružali su se pištoljima i krenuli u pohod.

Kako je saopštio policija, S. P. je ušao u lečilište u Gornjoj Trepči, dok je njegov saučesnik M. Č. ostao ispred zgrade da mu čuva stražu. I tada je njihov plan krenuo naopako.

Naoružan pištoljem, S. P. je došao do menjačnice u sklopu objekta i od radnice zahtevao novac. Ali, nije znao da svaki dan baš u to vreme u menjačnici nema pazara. Kada su mu radnice rekle da su predale sav novac i da u objektu više nemaju ni cvonjka, S. P. se dao u beg.

Ipak, on i njegov saučesnik nisu uspeli ni da zavaraju trag, pa su zbog ovog nesvakidašnjeg pokušaja pljačke uhapšeni i po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Čačku određeno im je zadržavanje do 48 sati.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar