Snežne padavine za sada nisu značajnije uticale na odvijanje saobraćaja u gradu i prigradskim naseljima, tokom jutra bačeno je oko 600 kilograma soli a u toku je čišćenje trotoara i saobraćajnica u centru grada, rekao je za agenciju RINA direktor JKP “Komunalac” Petar Domanović. On je istakao da su u ovom preduzeću organizovana dvadesetčetvoročasovna dežurstva i 100 procentna pripravnost, jer se tokom vikenda očekuju veće padavine.

Isporuka toplotne energije je uredna i nema kvarova na mreži, rekao je direktor JKP “Čačak” Danko Ćalović i dodao da energenata ima dovoljno.

Iz JP “Gradac” kažu da za sada nema zastoja u saobraćaju i da su svi putni pravci prohodni.

“Za sada nije bilo potrebe da se interveniše na seoskom području ali su sve ekipe u celodnevnim dežurstvima, a zaliha soli i rizle ima dovoljno”, kazao je direktor JP “Gradac” Dragan Vukajlović.

1 KOMENTAR

  1. Daj ne lazite ljude,sta je sa autoputem Ljig-Preljina koji nije od jutros ociscen,vracaju kamione jer ne mogu da izadju,u delu Rudnika,gde su razvukli brdo,sramotaaa,pisu da idu na ciscenje i posipanje soli,kradu kilometrazu pa vade gorivo

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here