Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Gradonačelnik uručio stipendije najboljim čačanskim studentima i učenicima (FOTO)

post-title


Grad Čačak, kao i svake godine, nagrađuje svoje najbolje studente i učenike srednjih i osnovnih škola stipendijama, a svečano uručivanje ovih nagrada je ujedno i najznačajniji događaj u sklopu obeležavanja Dana Grada.

Ove godine pravo na studentsku stipendiju u iznosu od 80.000 dinara u 10 mesečnih rata ostvarilo je 175 mladih akademaca iz našeg Grada.

Dodeljeno je i 17 učeničkih stipendija u iznosu od 40.000 dinara u 10 mesečnih rata. Takođe, dodeljeno je i 13 jednokratnih nagrada studentima prve godine koji su pri upisu na fakultete ostvarili 95 i više bodova, i 53 jednokratne nagrade talentovanim učenicima osnovnih i srednjih škola koji su na republičkim takmičenjima osvojili prvo, drugo ili treće mesto.

U Budžetu grada za ovu namenu izdvojeno je 19.000.000 din.

- U ime Grada Čačka upućujemo najlepše čestitke za vaš zasluženi uspeh u učenju i znanju koje stičete verujući da ćete kao stručnjaci u svojim profesijama doprineti razvoju i napretku Čačka i Srbije. Neka sve vaše reke budu pitome kao Morava, a svi putevi neka vas vode u vaš rodni Čačak.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar