Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



"Đilas lično naredio razbijanje biračkih kutija": SNS upozorava na batinaše koji remete izborni proces

post-title


Srpska napredna stranka saopštava da ima "pouzdane informacije da je Dragan Đilas lično naredio razbijanje biračkih kutija i uništavanje dela izbornog materijala u opštini Lučani."

Očigledno je Draganu Đilasu i njegovim siledžijama već sada jasno da čak i na onim biračkim mestima gde su očekivali ubedljivu pobedu takvog rezultata neće biti, stoji u saopštenju SNS-a.

Srpska napredna stranka poručuje i da ima saznanja da su brojni Đilasovi, Obradovićevi i Jeremićevi batinaši, koji su od jutros prisutni na teritoriji opštine Lučani, a koji su došli iz različitih opština, od Čačka do Prijepolja, angažovani za ovu akciju.

- Upozoravamo javnost da ukoliko se sprovede Đilasov kriminalni plan da će to biti najbrutalniji pokušaj poništavanja izborne volje građana koji Srbija pamti - stoji u saopštenju Srpske napredne stranke.

- Istovremeno,tražimo od nadležnih državnih organa da zaštite demokratsku izbornu proceduru, obezbede mir i red i neprikosnoveno pravo građana da se slobodnom voljom izjasne na izborima i da glasaju za koga oni žele - zaključuje se u saopštenju.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar