Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



HUMANOST NA DELU: Priznanja za čačansku Gimnaziju i kompaniju Sloboda

post-title


Na tradicionalnom novogodišnjem prijemu koji je za svoje partnere organizovao Institut za transfuziju krvi Srbije kao znak zahvalnosti za izvanredne rezultate i saradnju u organizaciji dobrovoljnog davanja krvi tokom ove godine priznanja su dobila čačanska Gimnazija i kompanija Sloboda.

Među dobitnicima najviših priznanja za postignute rezultate našli su se čačanska Gimnazija u kategoriji srednjih škola Srbije i kompanija Sloboda Čačak.

Zahvaljujući se na primljenom priznanju Ivan Ružičič, direktor čačanske Gimnazije, rekao je da učenici ne vole jedinice, ali se raduju da bude što više jedinica krvi.

U ime kompanije Sloboda Čačak priznanje je primio Miroslav Marković predsednik društva davalaca krvi ove kompanije.

- Posebnu zahvalnost dugujemo armiji dobrovoljnih davalaca krvi. Tokom ove godine bilo je izvesnih izmena u organizaciji prikupljanja krvi zbog implementacije novog Zakona o transfuzijskoj medicini, ali zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu stručnih saradnika i velikom broju angažovanih volontera Crveni krst Čačak uspeo je da ostvari planirano i najverovatnije će broj prikupljenih jedinica krvi na kraju ove godine biti na nivou prethodne. U susret novogodišnjim praznicima čestitke upućujemo svim našim sugrađanima sa željom da im ove "dragocene tečnosti " bude što manje potrebno.Veliku zahvalnost Crveni krst Čačak duguje lokalnoj samoupravi grada Čačka na finansijskoj podršci, istakla je Biljana Davidović sekretar Crvenog krsta u Čačku.

- Crveni krst Čačak u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije nastavlja akcije prikupljanja krvi. Akcije će biti realizovane utorkom u vremenu od 11 do 17 časova u maloj sali Doma kulture u Čačku, dodala je Davidović.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar