Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



STEFANOVIĆ: Profesionalno postupanje policije na izborima u Lučanima

post-title


"Kulminacija bahatog, divljačkog i nasilničkog ponašanja Boška Obradovića i jednog dela funkcionera Saveza za Srbiju, koji su danas u opštini Lučani fizički napali više ljudi, prvo ženu koja je došla da glasa na biračko mesto, a potom i novinara, dogodila se večeras oko 19 časova, kada je Boško Obradović sa grupom stranačkih funkcionera upao u prostorije Policijske stanice u Guči, u pokušaju da se na nasilan način obračuna sa policijom, koja je radila svoj posao po nalogu tužioca.

[caption id="attachment_83994" align="aligncenter" width="1000"] Nebojša Stefanović, Foto: Dejan Briza[/caption]

Tom prilikom Boško Obradović je prostačkim jezikom vređao državnog sekretara Ministarstva unutrašnjih poslova Dijanu Hrkalović, koja je i pored agresije usmerene prema njoj, na pristojan način odgovarala Obradoviću, u pokušaju da smiri situaciju.

Nažalost, nasrtaji na žene postaju obavezni deo političkog programa Saveza za Srbiju, a ujedno služe i da prikriju nedostatak podrške građana i u velikoj meri inspirušu najgore ponašanje u našem društvu.

Najoštrije osuđujem ovakvo nasilje i bahato ponašanje i pružam punu podršku svim kolegama koji se na častan način bore za poštovanje zakona i kažnjavanje nasilnika, ma ko oni bili."



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar