Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Gde su i šta rade Milovanovići?

post-title


Da navijači i veliki zaljubljenici u sport pamte neke ranije utakmice, titule, bitne detalje sa minulih mečeva, ali i da ne zaboravljaju aktere i svoje omiljene igrače, dokazuje i primer nekadašnjeg sjajnog fudbalera, a sad trenera Neška Milovanovića.

[caption id="attachment_84055" align="aligncenter" width="770"] foto: Star sport[/caption]

Mlađi brat, takođe uspešnog fudbalera, a sad menadžera Gorana Milovanovića ovih dana lepim povodom boravi u Bugarskoj, tačnije u Plovdivu.

“Navijači Lokomotive iz Plovdiva svake godine obeležavaju ‘crno – beli’ Božić. Povod je i titula koja je osvojena dalekog osmog maja 2004 . godine. Jedina u istoriji kluba. Posle trinaest godina sam u Plovdivu, sjajno sam dočekan, više od 500 ljudi je ustalo da me pozdravi. Zajedno smo se podsetili na gol koji sam dao sa bele tačke za pobedu od 3:2. Tim pogotkom smo kolo pre kraja šampionata postali prvaci Bugarske. Sad sam dobio i zahvalnicu. Hvala domaćinima”, poručio je za Mozzart Sport iz Bugarske Neško Milovanović čiji je sin Vasilije Veljko fudbaler kome predviđaju dobru karijeru.

Zanimao nas je trenutni status Neškovog sinovca, a sina menadžera Gorana Hadži Milovanovića, Uroša Milovanovića, koji je karijeru nastavio u Levanteu.

O tome je za naš portal govorio Goran Milovanović.

“Za Uroša je prvo bila zaineresovana Valensija, ali su nastale određene komplikacije, pa se Uroš obreo u Levanteu. Zadovoljni smo jer se radi ponovo o najjačoj ligi Evrope. Trenutno je u “B” timu, ali od januara prelazi u prvu postavu. U njegovim godinama ja sam se dokazivao u nižerazrednim srpskim klubovima poput čačanskog Autoprevoza, milanovačkog Metalca, a Uroš šparta španskim terenima. Nadamo se najboljem i uspešnoj karijeri”.

Nema vas odavno u srpskom fudbalu…

“Zbog Milovanovića juniora, Veljka i Uroša, ne želim da obavljam menadžerski posao u Srbiji. Ne želim neke negativne konotacije…ima me na drugim tržištima. Ali iskoristio bih priliku i pohvalio uspehe Crvene zvezde u Ligi šampiona, a i rad FSS-a”, konstatovao je iz toplijih krajeva Goran Milovanović.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar