Saopštenje SNS Čačak
Povereništvo Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Čačku pruža nedvosmislenu podršku ministru Nebojši Stefanoviću, Ministarstvu unutrašnjih poslova, kao i Policijskoj upravi grada Čačka. Svim pripadnicima MUP-a pružamo punu podršku da svoj posao rade bez pritisaka i u skladu sa zakonom, a sa osnovnin ciljem da bezbednost građana bude na najvišem mogućem nivou.

U isto vreme osuđujemo bahato i primitivno ponašanje bestidnika Boška Obradovića, koji po ko zna koji put vređa i preti državnim službenicima i daje sebi za pravo da se ponaša kao inspektor, tužilac, sudija i da vrši pritisak na nezavisne institucije. Zamislite, Boško Obradović je dao sebi za pravo da postavi pitanje šta radi Dijana Hrkalović u Lučanima. I stvarno, šta će državni sekretar MUP-a u policijskoj stanici? Logičnije je da narodni poslanik uđe u policijsku stanicu, urla na zaposlene, vređa ih i određuje im kako da rade svoj posao.

Ova bolest ide toliko daleko da pripadnici opozicije mesecima krše ustavom zagarantovana prava slobode kretanja i daju sebi za pravo da određuju ko gde sme da boravi. Pri tom je na desetine njih iz raznih delova Srbije mesecima u Lučanima.

Boško Obradović i njegova pajser brigada svesno svojim ponašanjem pokušava da izazove sukobe i da stvori razlog za sopstveno hapšenje, kako bi mogli da glume žrtve i izmišljaju politički progon. I potpuno je jasno da ne samo da tog progona nema, već su nadležni organi veoma popustljivi prema divljacima i primitivcima iz opozicije. Jer, zamislite kako bi prošao bilo koji običan građanin, koji nije javna ličnost, kada bi ušao u policijsku stanicu i počeo da urla i vređa zaposlene. Ne u Srbiji, nego u bilo kojoj zemlji na svetu kako bi se takav pojedinac proveo?

Koliko god pokušavali da Srbiju uvuku u vrtlog sukoba i političkog haosa, to im neće poći za rukom. Svoju nesposobnost i nedostatak kredibiliteta i autoriteta među građanima neće prikriti glumatanjem i rijaliti politikom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here