Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Milunović na Marakani: Nisam brojao koliko je puta zvala Zvezda

post-title


Iskusni defanzivac Nemanja Milunović predstavljen je kao prvo zimsko pojačanje na stadionu Rajko Mitić.

[caption id="attachment_84095" align="aligncenter" width="770"] foto: Star sport[/caption]

Doskorašnji defanzivac BATE Borisova bio je dugogodišnja želja srpskog šampiona, a posao je konačno realizovan pre nekoliko nedelja, pa će se Milunović od početka zimskih priprema staviti na raspolaganje Vladanu Milojeviću i tako ozbiljno pojačati konkurenciju u poslednjoj liniji tima crveno-belih.

“Jako velika čast, zadovoljstvo je potpisati za tako veliki klub. Velika je odgovornost nastaviti put koji je postavljen u poslednje dve godine. Nadam se da ćemo uspeti u tome“, rekao je Milunović.

Pošto je njegov omiljeni broj 19 zauzet od strane Nikole Stojiljkovića, Milunović se odlučio za slobodni broj 25. Milunović je na radaru crveno-belih bio svojevremeno čak i kao igrač Mladosti.

[caption id="attachment_84096" align="aligncenter" width="770"] foto: Star sport[/caption]

Koliko ste puta bili u kontaktu?

“Nisam brojao koliko je puta Zvezda zvala, ovo je treći prelazni rok kako teku razgovori sa sadašnjom upravom. Postojala je mogućnost ranije, čak sam i četiri puta dolazio na razgovore kada je Dragan Džajić bi predsednik“.

Da li se nada dolasku Ivanića?

“Bio bih prezadovoljan, na Mirka gledam kao na svog brata. Gde god je igrao bio je jako važan igrač za svoje ekipe, naravno da bih bio prezadovoljan. Znate da ima ugovor sa BATE-om, to nije ptanje za mene“.

Već je bio u prilici da oseti atomosferu na Marakani. Prošle godine je gostovao u Ligi Evrope upravo sa BATE Borisovim.

“To je bila prva utakmica u Ligi Evrope. Igrači su pitali za navijače u Borisovu. Ako se sećate prvih 15 minuta, mi smo imali veliki respekt prema publici, a oni prema nama kao timu. O navijačima ne treba trošiti reči, verujem da će biti naš 12. igrač“, dodao je Milunović.

[caption id="attachment_84097" align="aligncenter" width="770"] foto: Star sport[/caption]

Milunović je potpisao ugovor na dve i po godine, a svoje zadovoljstvo ostvarenom saradnjom nije krio ni sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela.

“Igrač kojeg smo dugog želeli, verujem da će njegovim dolaskom naša jaka odbrana biti još jača i da će Milunović u dugom vremenskom periodu obezbediti stabilnost našem timu“, rekao je Mrkela.

Ivanić?

“Tu nema mnogo šta da se doda. Ivanić je odlićan igrač, naša želja. Dva prelazna roka je naša želja, a da li ćemo uspeti u tome zavisi od mnogo faktora“, dodao je Mrkela.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar