Saopštenje Informativne službe Povereništva GrO SNS Čačak

Boško Obradović ljubomorno čuva titulu prve starlete i rijaliti zvezde političke scene države. Njegovi performansi pored toga što su patetični, više nikom nisu zabavni. A prilično su i opasni, jer bi bilo normalno da dok vozi gleda u put, a ne u kameru koja je iza njega. On je najobičniji klovn koga ni u rodnom selu niko ne uzima za ozbiljno.

Lepo je to što je posle dugo vremena seo u stari automobil koji je prijavio u svoje vlasništvo. Šteta je što taj vremešni automobil nikad nije video parking Narodne skupštine, već je tamo Obradović dolazio isključivo u Pasatima i Audijima najnovije generacije, sa sve ličnim vozačima. Đilasov ađutant, maneken u markiranim odelima koje mu kupuje stranka, želi da se predstavi Čačanima kao sirotinja koja vozi Astru staru 20 godina. Ovaj folirant kome stranka služi za političku trgovinu i izvlačenje državnog novca u lične svrhe, želi da čitavo društvo spusti na lični nivo, cirkusa i valjanja u blatu.

Naravno, Obradović nije predao nikakve dokaze o kako kaže 55 automobila bez tablica. To je laž, kao i sve drugo što dotični izgovori. Sve što je Obradović predao u SUP Čačak, a to se moglo videti tokom ove predstave, jesu tri fotografije za koje ne postoje podaci kada i gde su nastale. Građani Lučana su ovu politicku kaljugu oduvali na izborima kao nikad ranije. Baš kao što su to uradili građani Čačka na predsedničkim izborima, kada su pokazali da više cene Belog Preletačevića, nego Đilasovog podrepaša.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here