Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Vredna pomoć stigla u dom Ilića u Čačku

post-title


Pet dečaka i jedna devojčica imaće lakše i lepše detinjstvo zahvaljujući pomoći koju im je obezbedila Humanitarna organizacija Srbi za Srbe. Davidu (12), blizancima Iliji i Nikoli (10), Budimiru (8), Bobanu (4) i Zorani (1), o kojima brine samohrana majka Gorica, snovi su lepši na krevetima koje smo im donirali, namirnice su duže svežije u novom frižideru, a kuća toplija i prijatnija za život nakon građevinskih radova koje smo sproveli. Ukupna vrednost pomoći je 719.830 dinara.

Za vreme prve posete porodici Ilić u Čačku koja je bila u maju ustanovljeno je loše stanje njihovog doma koji je zapravo drvena baraka pa je stoga pomoć bila usmerena sređivanju i adaptaciju malog prostora u kom živi ova vesela porodica.

Pored ovih građevinskih radova, porodici su obezbeđena i tri kreveta na sprat, kombinovani frižider i električni šporet.

Pored ove pomoći, dobrotvori su ovoj porodici obezbedili kuhinju, a oni su sami počeli da rade fasadu tako da će drvena baraka napokon da postane dom kakav zaslužuje porodica Ilić.

Sredstva za pomoć porodici Ilić obezbeđena su najviše zahvaljujući njihovim sugrađanima i sponzorima koji su podržali sportsko-humanitarni turnir Trojka iz bloka koja je održana u Čačku, zatim namenskim donacijama Srba iz Kine, kao i drugim redovnim donatorima Humanitarne organizacije Srbi za Srbe, a svima njima porodica Ilić i organizacija izražavaju zahvalnost na podršci.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar